fot. Magdalena Skomorowska

fot. Magdalena Skomorowska

 

Zdrowa i smaczna! W sam raz na śniadanie – polecam!
  • pół pęczku rzodkiewki
  • 4 jajka
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka musztardy
  • można dodać szczypiorek – polecam

 

Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy ze skorupki. Myjemy rzodkiewki. Jajka i rzodkiewki kroimy w drobną kosteczkę, siekamy drobno szczypiorek. W misce mieszamy wszystkie składniki –  doprawiać do smaku solą i pieprzem,  dodajemy jogurtem i  musztardę.  Najlepiej wstawić do lodówki do przegryzienia. Pychotka!

 
 

morning-795378

 
 

0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *